Undertale – Musikaali toiveista ja unelmista on harrastajapohjainen musikaalituotanto, joka perustuu käsikirjoitukseltaan Toby Foxin vuonna 2015 julkaistuun peliin Undertale. Musikaali yhdistää pelin elementtejä teatteri-ilmaisuun ja spektaakkelimaisiin musiikkinumeroihin. Tuotantotiimimme lähti kehittelemään ideaa musikaalista jo vuonna 2016, kun käsikirjoituksen ensimmäiset versiot alkoivat kehittyä hiljalleen. Julkinen tuotanto alkoi vuoden 2018 tammikuussa, jolloin myös cast- ja crew haut avattiin.

Musikaaliin haki mukaan useita kymmeniä lahjakkaita hakijoita, joista näyttelijöiksi ja tanssijoiksi mukaan valittiin kolmisenkymmentä. Crew-tiimi kasvaa sen sijaan koko ajan ja myös osa castista auttaa crew’tä aina kun tiimi sitä vaatii. Kooltaan koko tiimimme on tätä nykyä hieman yli neljäkymmentä henkeä suuri.

Musikaalimme on täysin vapaaehtoisvoimin tuotettu, emmekä tavoittele minkäänlaista voittoa. Tämä on jokaiselle vain harrastus, emme siis tee tätä työksemme, vaan ihan vain omaksi iloksemme.

Rakkaudella ja päättäväisyydellä fanilta toiselle ♡

Tutustu näyttelijöihimme!

Puvustus, lavastut, apuninjat ynnä muut. Tutustu ahkeriin työläisiin ja taiteilijoihin kulissien takana!

Vastaavat, ohjaajat, ne, joka pitävät koko produktion kasassa!